Energreen

Proizvodnja agro peleta, proizvodnja i distribucija polipropilena, usluge taxi prevoza u Novom Sadu. Poslovanje se zasniva na poštovanju zakona, propisa, i običaja i poslovne etike, a u skladu sa kodeksom poslovne etike.

+381 21 66 11 111
info@energreen.rs

DOBRODOŠLI NA NAŠ WEB SAJT!

Ovde možete pronaći sve informacije o proizvodima i uslugama kojima se bavimo

AGRO PELET

Proizvodnja i distribucija ogrevnog agro peleta u zemlji i inostranstvu. Proizvodnja i pakeraj namenskih proizvoda od peleta, kao što su prostirka konje, prostirka za farme pilća i prostirka za kućne ljubimce.

POLIPROPILEN

Proizvodnja i distribucija svih vrsta polipropilena, kao i proizvodnja odredjenih vrsta po zahtevu kupca. Proizvodimo ceo asortiman homopolimera. Polipropilen predstavlja najsvestraniji polimer.

NAŠ TAXI

Usluge TAXI prevoza na teritoriji Novog Sada vršimo 24 sata dnevno, takođe organizujemo sve vrste transfera sa dočekom gostiju na aerodromima, prevoz do željene destinacije i obrnuto.

15425

TONA PELETA

godišnje proizvedemo

35000

TONA GRANULATA

godišnje proizvedemo

324000

PUTNIKA

godišnje prevezemo

Saznajte nešto više o nama

KOMPANIJA ENERGREEN

Preduzeće je osnovano 2010. godine. Aktivnosti Energreen-a su usmerene na razvoj, proizvodnju i distribuciju peleta-visokoenergetskog ekološkog goriva i briketa. Naš položaj na tržištu nam omogućava da naše klijente snabdevamo visoko kvalitetnim proizvodima, koji su rezultat stalnog unapređenja i inovacija. Preduzeće poseduje opremu za izradu biomase i magacin za gotovu robu.

Misija ENERGREEN MTB je da postane lider u korišćenju biomase kao obnovljivog, fleksibilnog i profitabilnog energetskog rešenja i omogući kvalitetan i brzo dostupan proizvod svim našim mušterijama.

ENERGIJA BUDUĆNOSTI

MAGAZIN / BLOG

Pronadjite aktuelnosti i zanimljivosti u našem poslovanju

DA LI IMATE PITANJA ZA NAS?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva eventualna pitanja i konsultacije.

MINI GALERIJA

Pogledajte našu mini galeriju slika